top of page
'Kampen om Det Hvide Hus' med Anders Agner Pedersen. L&R
'Kampen om Det Hvide Hus' med Anders Agner Pedersen. L&R

man. 05. feb.

|

Vangsgaards Antikvariat

'Kampen om Det Hvide Hus' med Anders Agner Pedersen. L&R

Når amerikanerne vælger deres præsident, følger hele verden med. For det har global betydning, hvem der ender med at vinde den politiske post over dem alle. Bogen viser den mere kyniske side af politik, hvor simple budskaber, effektive strategier og bissetricks spiller rolle.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

05. feb. 2024, 18.30 – 19.30

Vangsgaards Antikvariat, Fiolstræde 34, 1171 København, Danmark

Om arrangementet

Når amerikanerne vælger deres præsident, følger hele verden med. For det har global betydning, hvem der ender med at vinde den politiske post over dem alle.  KAMPEN OM DET HVIDE HUS stiller skarpt på afgørende øjeblikke i kampen om magten i USA gennem de sidste 100 år - fra radioens gennembrud som massemedie og politisk virkemiddel til Donald Trumps voldsomme forsøg på at omgøre sit nederlag. Det er politisk historieskrivning fyldt med spændende og væsentlige fortællinger - blandt andet om, hvordan et fravalg af makeup kostede Richard Nixon dyrt i en tv-debat mod John F. Kennedy. Eller om Theodore Roosevelt, der overlevede et skudattentat, fordi han havde en tyk tale i inderlommen.  

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både radio og tv. Han har dækket flere præsidentvalg fra nærmeste hold og formidler med sans for fascination, dramatik og afgørende detaljer, men også med et analytisk blik bag kulisserne i den største politiske manege. Bogen viser den mere kyniske side af politik, hvor simple budskaber, effektive strategier og bissetricks spiller rolle.  

Varighed: Mellem 45 min. og 60 min.  

Der serveres et gratis glas vin, vand eller sodavand til arrangementet. 

Adresse: Fiolstræde 34-36, 1171 København K, Denmark

Del dette event

bottom of page