top of page

Kontakt og FAQ

Køber I bøger?

Ja, det gør vi! Kontakt os hvis du har en lille eller større samling af bøger, du mener vi kunne være interesserede i. Vi køber indenfor alle genrer, både indenfor skønlitteratur og faglitteratur. Har du interessante plakater, tryk eller kobberstik, skal du endelig kontakte os, så skal vi nok give dig hurtig besked. Læs mere her!

Open Book
Kan man lave en ønskeliste hos jer?

Hvis du leder med lys og lygte efter en helt særlig bog, kan du med fordel skrive dig på en venteliste på  Antikvariat.net - du vil så modtage en email, så snart noget der minder om dit ønske, skulle dukke op. Derefter er det først til mølle!

Open Book
Er antikvariske bøger udelukkende meget gamle bøger?

Nej, bestemt ikke! Vi har i vores sortiment, bøger fra 1450 og helt op til nyudgivne bøger fra indeværende år, da vi altid sørger for at vores udvalg er så komplet, varieret og relevant som muligt. Så du kan både finde inkunabler (bøger udgivet før 1500) og de seneste krimier, fagbøger og hvad du end ønsker dig. Ring, skriv eller besøg os og fortæl hvad du leder efter, vi kan som regel hjælpe dig med dine ønsker.

Vintage Cookbook
Kan man bytte bøger?

Hvis man ønsker at forære en antikvarisk bog væk som gave, kan det være rart at vide at den faktisk kan byttes. Alt, vi forlanger, er at kvtteringen følger med og selvfølgelig at bogen er i samme stand, som da den blev indkøbt.

Contact us

Visit our store at Fiolstræde 34-36 in central Copenhagen, Denmark

Opening hours

Monday - Friday: 9.30 - 18.00
Saturday: 10.00 - 15.00

 

Email: antikvariat@vangsgaards.dk

Telephone: +45 33121344
 

Kontakt

bottom of page