Vilkår for nethandel

Vilkår for nethandel:

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.vangsgaards.dk eller andre har mulighed for at læse dataoplysningerne.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Vangsgaards.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle ordrer modtages med forbehold for, at bogen allerede kan være solgt.

Alle priser er i DKK inkl. moms.

Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på nettet.

 

Fortrydelsesret:

Hvis du har købt varer via netbutikken, har du ret til at fortryde købet i op til 14 dage. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter, du har modtaget den.

Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig enten via kreditering på betalingskortet eller som bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal vi have oplyst dit reg.nr. og kontonummer.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen.

Udnyttelse af returretten kan kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, såfremt du har brugt varen på en måde, hvor brugen formindsker varens salgsværdi.

Reklamation:

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vangsgaards refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, jævnfør gældende lovgivning., hvilket betyder, at du enten kan få varen reperareret, ombyttet, penge tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgeligt at reklamationen er berettiget.

Særlige vilkår for Antikvarisk handel:

Bøgerne sælges efter de særlige regler for brugtmoms, som ikke kan fratrækkes.