Vangsgaards Bogudsalg

 

 

Vangsgaards Bogudsalg

Vangsgaards er ikke blot nordens største antikvariat, vi er også en af Danmarks førende bogudsalgsbutikker, med en butik i hjertet af København og i hjertet af Aarhus. Vi har sat os for at gode bøger ikke nødvendigvis skal være dyre, så derfor har vi allieret os med et væld af forlag, danske som udenlandske, og opkøber deres restoplag i bundter. Det medfører at vi kan tilbyde vore kunder gode titler til virkeligt konkurrencedygtige priser, og efter at have været i den del af bogbranchen nogle år, er konceptet nu slået rigtigt godt an.

 

Vi fører et bredt sortiment inden for alle tænkelige genrer, men alligevel med hovedvægt på børnebøger, kunstbøger, billig skønlitteratur, musik- teater- og filmbøger og så vores brede udvalg af de velkendte Taschen-titler.

 

Ud over de titler vi selv finder til jer, kan man komme ind og bestille helt nyudgivne titler, altid med 10% på nyprisen, med levering efter nogle få dage. Vi vil nemlig være det bedste bogpartner for alle vore gode kunder, så velkomme i butikkerne, vi glæder os til at hjælpe jer med jeres bogønsker.