Vi er Vangsgaards

 

København

 
  

Søren Vangsgaard

Grundlægger af Vangsgaards Antikvariat & Forlag. Cand.mag. i dansk og samfundsfag. Tidligere erfaring som antikvarboghandler i både Antikvariat Cyberneticus, Kaabers og Paludans Antikvariat.
Email:
soeren@vangsgaards.dk

 

Christian Kaaber

Administrerende direktør for Vangsgaards. Mag.art. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Har en fortid som redaktionschef på Forlaget Det Bedste samt bestyrer for Kaabers Antikvariat. Christian Kaaber træffes normalt i vores afdeling i København, men frekventerer desuden Århus jævnligt.
Email:
forlag@vangsgaards.dk

Sonny Sahl

Sonny varetager alle opgaver indenfor vurdering, køb, salg og registrering af antikvariske bøger. Han er cand.mag. i filosofi. Tidligere erfaring fra Paludans Antikvariat i København og Waterstone's Booksellers i London.
Email: sonny@vangsgaards.dk

Louise Bro

Louise varetager det daglige bogholderi og fakturering, tager sig af kundekontakt i forbindelse med salg via webshoppen og katalogsalg. Louise optræder også i vores forbutik i Fiolstræde 34-36.
Email: louise@vangsgaards.dk eller kundeservice@vangsgaards.dk

 

Maja Gabelgaard

Maja Gabelgaard er mest i vores antikvariat i Fiolstræde 34-36, men kan også træffes i vores andre butikker af og til.
Email: majag@vangsgaards.dk

 

Niels Thisted

Niels varetager butiksbetjening i vores hovedbutik i Fiolstræde 34-36, men betjener også kunder i vores antikvariske udsalg i Fiolstræde 24 og vores bogudsalg i Fiolstræde 31.

 

Maja Fick

Maja bestyrer Vangsgaards Bogudsalg's butikker. Maja selv er fast i vores store butik i Fiolstræde 31, og står for sortiment og butik i vores Århus-afdeling i Ryesgade 3.
Email: bogudsalg@vangsgaards.dk

 

Iben Fryer

Iben arbejder primært i vores store antikvariat i Fiolstræde 34-36, og er ankerkvinden for vore studentermedhjælpere og vagtplaner.

 

Aarhus

 

Leif Rasmussen 

Leif bestyrer vores flotte og velassorterede boghandel midt på det bedste strøg i Aarhus, i Ryesgade 3. Leif varetager alle de administrative opgaver, samt hjælper til hvor der er brug for det.
Email: leif@vangsgaards.dk

 

Per Kragelund Christensen

Per er salgsassistent i Boghuset i Ryesgade, og varetager for tiden vores store antikvariske bogudsalg på Clemens Torv 8.

 

Lisbeth Gilbert

Lisbeth arbejder som salgsassistent både i Boghuset og i Antikvariatet i Ryesgade 3. 

 

Bolette Holm

Bolette er til dagligt i butikken i Ryesgade 3