Vi er Vangsgaards

 

København

 
  

Søren Vangsgaard

Grundlægger af Vangsgaards Antikvariat & Forlag. Cand.mag. i dansk og samfundsfag. Tidligere erfaring som antikvarboghandler i både Antikvariat Cyberneticus, Kaabers og Paludans Antikvariat.
Email:
soeren@vangsgaards.dk

 

Christian Kaaber

Administrerende direktør for Vangsgaards. Mag.art. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Har en fortid som redaktionschef på Forlaget Det Bedste samt bestyrer for Kaabers Antikvariat. Christian Kaaber træffes normalt i vores afdeling i København, men frekventerer desuden Århus jævnligt.
Email:
forlag@vangsgaards.dk

Sonny Sahl

Sonny varetager alle opgaver indenfor vurdering, køb, salg og registrering af antikvariske bøger. Han er cand.mag. i filosofi. Tidligere erfaring fra Paludans Antikvariat i København og Waterstone's Booksellers i London.
Email: sonny@vangsgaards.dk

Louise Bro

Louise varetager det daglige bogholderi og fakturering, tager sig af kundekontakt i forbindelse med salg via webshoppen og katalogsalg. Louise optræder også i vores forbutik i Fiolstræde 34-36.
Email: louise@vangsgaards.dk

Maja Gabelgaard

Maja Gabelgaard er mest i vores antikvariat i Fiolstræde 34-36, men kan også træffes i vores andre butikker af og til.
Email: majag@vangsgaards.dk

 

Niels Thisted

Niels varetager butiksbetjening i vores hovedbutik i Fiolstræde 34-36, men betjener også kunder i vores bogudsalg i Fiolstræde 31.

Maja Fick

Maja bestyrer Vangsgaards Bogudsalg's butikker. Maja selv er fast i vores store butik i Fiolstræde 31, og står for sortiment og butik i vores Århus-afdeling i Ryesgade 3.
Email: bogudsalg@vangsgaards.dk

Iben Fryer

Iben arbejder primært i vores store antikvariat i Fiolstræde 34-36, men ekspederer også i vores Bogudsalg i Fiolstræde 31.

 

Aarhus

 

Leif Rasmussen 

Leif bestyrer vores flotte og velassorterede boghandel midt på det bedste strøg i Aarhus, i Ryesgade 3. Leif varetager alle de administrative opgaver, samt hjælper til hvor der er brug for det.
Email: leif@vangsgaards.dk


 

Martin Graae Jørgense

Cand. mag.


Martin bestyrer den antikvariske del af Vangsgaards Boghus, og forestår både indkøb af samlinger og vurderinger for kunder, og kommer gerne ud og beser samlinger.
Email: martin@vangsgaards.dk

Per Kragelund Christensen


Per er salgsassistent i Boghuset i Ryesgade.

Leif V. S. Balthzersen

Mag. art.

Leif arbejder med at registrere vore bogkøb i antikvariatet i Ryesgade 3, og tager også ud og vurderer samlinger.