Arrangementer, Aarhus

Kommende arrangementer

LARS MORELL, 5.11. KL. 18.30, VANGSGAARDS BOGHUS, AARHUS

Lars Morell fortæller om sin store, flotte bog om Asger Jorn. Mulighed for signering.


KATRINE MARIE GULDAGER, 4.12. KL. 17.00, VANGSGAARDS BOGHUS, AARHUS

Med ”Peters død”, fjerde del af Køgekrøniken, beviser Guldager, at vi er i gang med at opleve skabelsen af et stående værk i dansk litteraturhistorie.

 

Lars Muhl 2. december kl. 17:00 i Vangsgaards Boghus Aarhus

Mød musikeren og forfatteren Lars Muhl til en samtale om liv og død, musik og litteratur og om vejen til en dybere erkendelse.

 

 

Tidligere arrangementer

Mandag d. 12.12.2011


Bogpræsentation i Vangsgaards Boghus.

Vangsgaards Boghus i Aarhus og Forlaget Rhodos byder d. 12.decemberhjerteligt velkommen til præsentation af Jørgen Hennekesnye bog,"Guld og Grønne Skove - Københavnerplantagerne i Jylland."Kig ind iboghuset kl. 16, hvor du også kan møde forfatteren. KlikHERforat se den officielle invitation fra forlaget.

Torsdag d. 26.05.2011


Forfatteren Keld Broksø kl. 14.30
Keld Broksø vil fortælle om sin nye bog "Pengemuren" Bogenforegårfra Stavanger til København, Warszawa, Tyrkiet og tilKaukasus iAzerbaijan, som iøvrigt vandt Det Internationale MelodiGran Prix.Keld Broksø har set stederne, der indrammer enstorpolitiskthriller om oliemilliarder, kriminelle netværk - ogsymbiosenmellem Europas olie og tyranni. Et helikopterattentat ogetkoldblodigt mord kickstarter handlingen. Læs mere og se videoenpåwww.pengemuren.dk

Lørdag d. 14.05.2011
Forfatterenogmultikunstneren

 Majbritte Ulrikkeholm kl. 13.00
Majbritte Ulrikkeholm kommer og fortæller om sin nye bog " Rom,minelskede" hun vil læse op og synge titelmelodien Rome myLove.

Lørdag d. 07.05.2011


Bogreception kl. 12.00
Thomas Dalsgaard og Henrik Høgh-Olesen holder reception på deresnyebog "20 Psykologiske Eksperimenter - der ændrede vores synpåmennesket