Hvem er vi

Vangsgaards butikker

 

Vangsgaards Antikvariater består af hovedbutikken i Fiolstræde i hjertet af København, og vores velassorterede bogudsalg og antikvariat i Ryesgade, midt på gågaden i Århus. Samlet er vi et af de største antikvariater i skandinavien, og styrker stadig vores position i markedet. Vi går lige så meget op i at kunne levere de sjældne, gamle og dyre bøger, som at kunne tilbyde vore kunder det bredeste sortiment af almindelige brugsbøger.
Vi har til stadighed over 95.000 bøger registrerede og klar, og arbejder på at øge mængden fremover, så alle kunder får det bedste og bredeste udvalg.

Udover disse to antikvariater har vi også et permanent antikvarisk udsalg, hvor vi sælger ud af alle de bøger vi stadigt lægger på lager, når alle de mange bogsamlinger, vi opkøber året rundt, er sorteret for dubletter.
Her er muligheden for at få suppleret sin samling til en billig penge, da alle udsalgene kører efter et salgspricip, hvor bøgerne har en startpris på typisk 100,- kr, derefter falder prisen gennem den periode udsalget kører, for at ende på en flad femmer de sidste dage af udsalget.Denne butik ligger i Fiolstræde 31 på 1.sal af vores store bogudsalgsbutik, et bogkast fra vores hovedantikvariat,